⭕زنجبیل را بهتر بشناسیم…😍
👈زنجبیل یکی از ترکیبات چای ماسالا است که از گذشته تا به امروز طرفداران زیادی دارد.
این چاشنی دارای خواص فراوانی است که در زیر با آنها آشنا میشویم.
جالب است بدانید زنجبیل جزو چاشنی های اصلی در غذاهای ایرانی ،چینی و هندی است.
👈ترکیبات اصلی زنجبیل عبارت است از: پروتئین، کلسیم، آهن، اسید فولیک، کربوهیدرات، قند، فیبر محلول و نامحلول، سدیم، ویتامین ها، مواد معدنی و … .
در ادامه با چند فواید این داروی گیاهی آشنا می شویم:
👈خواص آنتی اکسیدانی: این خاصیت و کاهش میزان تری گلیسرید خون به درمان کبدچرب کمک میکند.
👈ضد التهاب طبیعی: زنجبیل گردش خون را بهبود می بخشد. این خاصیت به درمان پوست های آسیب دیده و ملتهب کمک میکند.
👈درمان دیابت : زنجبیل باعث کاهش سطح قند خون می شود و موجب ایجاد تعادل میزان قند در خون می شود.
👈مسکن میگرن : زنجبیل با کاهش التهابات رگ های خونی به تسکین درد میگرن کمک میکند.
👈از دیگر خواص زنجییل :
🍵 محافظ DNA
🍵 پیشگیری از سکته مغزی
🍵 پیشگیری از سرطان
🍵 درمان چاقی
🍵 تقویت کننده معده و دستگاه گوارش
🍵 درمان سنگ_کلیه
🍵 مقوی قلب
🍵 درمان سرماخوردگی
🍵 جوان سازی پوست
🍵 درمان آرتروز
🍵 تقویت سیستم ایمنی بدن
و … .
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.