ترکیبات چای ماسالا

ادویه های استفاده شده در چای ماسالا :

اگر چه ممکن است دستورالعمل‌های زیادی برای تهیه این چای وجود داشته باشد، اما به طور معمول مواد اولیه آن مشابه هم هستند، بنابراین شما می‌توانید به سلیقه خود برخی از ترکیبات چای ماسالا را کم و یا اضافه کنید. روی هم رفته معمول‌ترین ادویه‌های لازم برای تهیه چای ماسالا عبارتند از؛


1. هل : هل یکی از اصلی‌ترین ترکیبات چای ماسالا است که در اغلب دستورالعمل‌های تهیه این چای، پای ثابت ترکیبات این نوشیدنی است.

 

 

2.زنجبیل : زنجبیل نیز به عنوان یکی از ترکیبات اصلی چای ماسالا به شمار می‌رود که اغلب در همه دستورالعمل‌های تهیه این نوشیدنی دیده می‌شود.

 

 

3. دارچین: اگر تاکنون چای ماسالا را امتحان کرده اید احتمالا متوجه وجود طعمی شیرین در آن نیز شده اید. جالب است بدانید که در اغلب دستورالعمل‌های تهیه چای ماسالا برای افزودن این طعم شیرین از دارچین استفاده می‌کنند چرا که شیرینی آن فاقد قند و کالری است.

 

 

4. فلفل سیاه: طعم تند چای ماسالا به طور معمول مربوط به استفاده از فلفل سیاه در آن است. فلفل سیاه علاوه بر دادن طعم تند به چای ماسالا، بوی بسیار مطبوعی نیز به این نوشیدنی می‌دهد.

 

 

۵. میخک: این گیاه یکی از ادویه‌های بسیار قدیمی است که استفاده دارویی نیز از آن می‌شود. نکته حائز اهمیت در خصوص این ادویه، بوی بسیاری قوی و معطر آن است که در واقع چای ماسالا را به یکی از خوش عطرترین نوشیدنی‌ها تبدیل کرده است.

 

 

۶. رازیانه: تمام قسمت‌های گیاه رازیانه که طبع گرم و خشک دارد، دارای خاصیت دارویی و درمانی است، اما بذر این گیاه بیشترین مورد مصرف را دارد.

 

 

7. جوز هندی : جوز هندی تخم سخت و خوشبوی درخت جوز بویا است که معمولا به صورت پودر و به عنوان ادویه استفاده می شود و مصرف آن در مناطق گرمسیری بسیار رایج است. عطر و بوی تند و مطبوع جوز هندی ، آن را به یکی از طعم دهنده ها و ادویه های پر مصرف تبدیل کرده است .

 

 

 

آریا پسند
دیدگاه کاربران 3 دیدگاه
ارسال دیدگاه