خواص هل در چای ماسالا

🌱هل یکی  از ترکیبات چای ماسالا است.

 

 

هل سبز گیاهی متعلق به جنوب شرق آسیا و دارای خواص ویژه ای در طب سنتی است. این مبلغ دارای رایحه ای بسیار خوش بو و معطر است که در محبوبیت آن نقش بسزایی دارد. این گیاه در فرهنگ ایرانی جایگاه خود را یافته به نحوی که چای همراه با هل یکی از پرطرفدار ترین انواع چای است.

هل ادویه ای بومی هند، نپال و بوتان محسوب می شود. امروزه، این ماده در بیشتر مناطق آسیا از جمله، هند، چین، بوتان، ویتنام، مالزی، کره و ژاپن یافت می شود. از هل به عنوان ملکه ادویه جات نام می برند و یکی از گران ترین ادویه های جهان پس از زعفران و وانیل نیز است.

از نظر گیاه شناسی، هل به خانوده Zingibercease تعلق دارد و با نام علمی Elettaria cardamomum شناخته می شود. دو نوع اصلی از هل وجود دارند که به نام های علمیElettaria برای هل سبز یا هل واقعی، و Amomum برای هل سیاه، سفید یا قرمز، شناخته می شوند.

 

ارزش غذایی هل

بنابر اعلام وزارت کشاورزی آمریکا، هر ۱۰۰ گرم هل حاوی ۳۰۰ کیلوکالری انرژی، ۶۸ گرم کربوهیدارت، ۱۱ گرم پروتئین، ۲۸ گرم فیبر غذایی، و فاقد کلسترول است. هل سرشار از ویتامین ها و ریزمغذی های مختلف نیز است که از آن جمله می توان به نیاسین، پیریدوکسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین A، ویتامین C، سدیم، پتاسیم، کلسیم، مس، آهن، منگنز، منیزیم، فسفر و روی اشاره کرد.

 

از جمله خواص هل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

☑جلوگیری از سرطان روده بزرگ
☑کمک به سلامت قلب و عروق
☑ضد افسردگی
☑پیشگیری از بیماریهای دستگاه گوارش
☑خواص ضد میکروبی
☑ضد التهاب و اسپاسم
☑مفید برای بیماری های دهان و دندان
☑ضد آسم
☑سم زدایی بدن
☑بهبود گردش خون
☑درمان تهوع و استفراغ
☑درمان گلودرد
☑رفع سکسکه
☑خوشبو کننده دهان
☑دارای خاصیت دیورتیک
☑تنظیم فشارخون
☑موثر در درمان صرع
☑کمک به درمان دیابت
☑جلوگیری از لخته شدن خون
☑شفاف سازی پوست
☑درمان آلرژی های پوستی

آریا پسند
ارسال دیدگاه