قهوه یزدی، نمونه بومیسازی شده یک نوشیدنی غیر ایرانی و قدیمی است و از این نظر، تعاملهای فرهنگی مردم یزد را به ما نشان میدهد، مردمانی که با تغییر یک ماده غذایی جدید، یک نوشیدنی جدید را طبق میل و ذائقه خود، خلق کردند.
قهوه یزدی یک نوشیدنی گرم بسیار محبوب است که با بافتی غلیظ و طعمی تلخ و شیرین، تجربهای متفاوت از خوردن یک فنجان قهوه را به شما پیشنهاد میکند. این نوشیدنی خوشطعم و گرم ایرانی در بین گردشگران داخلی و خارجی از محبوبیت بالایی برخوردار است و میتوان آن را یک نوع دسر نیز به شمار آورد.
قهوه غلیظ و گس یزدی با طعم شیرین و عطر هل در فنجانهای کوچک در مراسم پُرسه (مراسم ختم درگذشتگان) و مراسم مذهبی در یزد سرو میشود.
قهوه یزدی امروزه نه تنها در یزد بلکه در تمام شهرهای ایران سرو می شود و حتی در بسیاری از خانه ها به عنوان پذیرایی برای مهمان ها آورده می شود و در کنار کیک یزدی، یک میان وعده فوقالعاده به شمار میآید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.